Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Sterkte en innige deelneming aan zijn echtgenote en kinderen

  Ik heb het genoegen gehad om lang met Marc samen te werken en zoals ik me hem herinner gaan vanaf nu tot in de eeuwigheid de poorten van de hemel altijd gesmeerd blijven lopen.
  Ik miste hem al toen hij enkele jaren geleden moest vertrekken .. altijd eerlijk en oprecht .. recht door zee en behulpzaam voor iedereen. Een top collega en top mens.

  Hij zal voor altijd een plaats in ons hart hebben.

 2. Lieve,
  Wij kennen Marc nog maar kort. Zijn slepende ziekte tekende de bezoekjes die we mochten hebben. We zullen hem herinneren als die stille genieter, gepassioneerd door zijn oude klokken en altijd geïnteresseerd in de verhalen om zich heen. Zijn liefde voor zijn tuin en gezin waren duidelijk.

  Oprechte deelneming,

  Veerle, Peter en kinderen

 3. Innige deelneming in deze moeilijke tijden, wij herinneren hem ons als een rustige, vriendelijke man.
  Karel, Danielle, Joren en Bram

 4. An, Leen en familie, moge de mooie herinneringen aan jullie papa, het verdriet van dit verlies verzachten.
  Innige deelneming, veel sterkte.

  Knuffel,
  Van je collega Soraya

 5. Laat de mooie herinneringen je troosten en het verdriet draaglijk maken.
  Mijn oprechte deelneming.

 6. Beste Lieve en familie
  Ik wens jullie veel sterke en troost bij dit groot verlies. Mijn gedachten zijn bij jullie.

 7. Lieve , Ann en familie ,

  Ik had het genoegen om Marc onder mijn vleugels te nemen bij zijn start bij Colruyt . Nog maar zelden zo een eerlijk en oprechte persoon tegengekomen als Marc zelf nadat ik vertrok bij Colruyt bleven wij contact houden en mocht ik zelf meewerken aan zijn “tuin” . Ik onthou vooral de wilskracht van Marc ook in negatieve dagen en hoop dat jullie in deze moeilijke tijden, jullie hier ook kracht uit halen . Tijdens de plechtigheid werd nogmaals hoe steeds positief vooruit keek met zijn lijst van werkjes , ik blij dat ik hier toch een stukje heb kunnen van mee verwezenlijken . Veel sterkte in deze moeilijke dagen .

 8. Ons medeleven met het afscheid van Marc

 9. Onze oprechte deelneming met het veel te vroege verlies van Marc!
  Heel veel sterkte in deze moeilijke periode!!!
  Fam. Van looveren- Jochems en Stan

 10. Beste Lieve,

  Met veel spijt en droefheid hoorde ik dat Marc overleden is.
  Ik wens echt dat ik hem beter gekend, had en meer gezien, maar ja, met covid en zijn ziekte was dat niet gemakkelijk.
  Zijn tuin was – denk ik – één van zijn passies – het was altijd zo mooi in orde en gezellig. Ik wens dat ik zo kon doen. Zijn collectie wandklokken waren indrukwekkend. Met veel plezier zijn we naar je trouwfeest gekomen, samen komen eten in Ninove, een BBQ in Lint gedaan – het was altijd gezellig.

  Tony en Lieve

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.