Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste Lut en Thomas innige deelneming bij het vroege overlijden van Marc . Het was jaren geleden dat ik hem nog gezien had maar toch was het een echte schok om te vernemen dat hij overleden is . Toen ik op het ministerie van Financiën werkte was hij mijn chef op de bezwaarschriften . Altijd vriendelijk en klaar om te helpen en een babbeltje te slaan . Ik bracht na mijn koffiepauze met veel plezier altijd koffie voor hem mee want hij had geen tijd om zelf naar de koffiepauze te gaan . Zal hem nooit vergeten. Heel veel sterkte nog en denk aan de mooie herinneringen samen met Marc en je papa !

 2. Rust zacht lieve Marc.
  Woorden schieten tekort wanneer het liefste bezit een herinnering wordt…

  Lut en Thomas, weet dat we aan jullie denken, en jullie veel kracht toewensen!

  Heel veel sterkte

 3. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van je man en papa. Koester de mooie momenten. Fam Guy Vera en Rani Van Oudenhove-Huybens

 4. Onze oprechte deelneming in de diepe rouw die jullie treft. Vind steun en sterkte bij elkaar.
  Jan en Marleen De Mulder – Deslagmeulder

 5. Veel sterkte Lut en Thomas in deze moeilijke periode van het jaar. Ik herinner me de leuke babbel met hem op de fod financiën. Er was altijd wel iets te vertellen. Maar plots bleef hij thuis, net voor zijn pensioen.

 6. Lut, ik zal me Marc altijd blijven herinneren als een aangenaam en warm mens. Ik mocht hem graag als collega en “chef”.

  Veel sterkte en moed!

 7. Beste Lut en familie. Heel veel sterkte in deze moeilijke dagen.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.