Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Innige deelneming bij het overlijden van een aangename collega, veel sterkte aan de familie.

 2. Oprechte deelneming bij het heengaan van een “oud” collega.
  Veel sterkte.

 3. Afscheid nemen van een geliefd persoon is moeilijk.

  Mijn innige deelneming aan de familie van Rita.

  Je kapster Carine

 4. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Uw lieve echtgenote en familielid, Rita.
  Veel sterkte Luc en familie.

 5. Onze oprechte deelneming en veel sterkte.

 6. Mijn oprechte en christelijke deelneming voor het overlijden van onze geliefde collega Rita. Het was met pijn in het hart toen ik het nieuws vernomen had. Ik zal mij collega Rita herinneren als een intelligente en vriendelijke collega die haar taak als lerares wiskunde zeer ter harte nam. Ze nam steeds de tijd om een babbel te slaan en het waren altijd aangename en gemoedelijke gesprekken. Ik zal haar nooit vergeten en haar gedenken zoals het in mijn filosofie past.
  Veel sterkte aan U en familie,
  Jean-Louis De Vleeschauwer-V.D.D.
  Kruisvijverstraat 16 Ninove
  Oud-leraar Godsdienst K.A.Geraardsbergen.

 7. Luc Vandeputte en Eliane Van de Maele betuigen hun oprechte deelneming bij het overlijden van Rita. Jarenlang waren we ‘buren’op dezelfde gang,we konden goed met elkaar opschieten. Rita kwam altijd recht en eerlijk voor haar mening uit maar was ook zeer begripvol voor problemen van anderen. We hebben de rouwbrief pas gisteren gevonden na onze terugkeer van reis en waren geschokt bij het vernemen van haar overlijden. We wensen Luc,Yves en de kleinkinderen veel sterkte om het gemis van Rita te verwerken.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.