Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Beste familie ,laat de mooie herinneringen jullie hart verwarmen.Veel sterkte
    Kathy Bertrem ,Heidi De Blander

  2. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

  3. Woorden schieten tekort…verschieten ..innige deelneming en veel sterkte aan familie en vrienden, ook al zagen we mekaar niet meer, onze jeugdjaren kunnen ze ons niet afnemen, je was een van beste schoolvriendinnen, rust zacht Anja , veel te vroeg…Ingrid x

  4. Woorden schieten vaak tekort bij het verlies van een dierbare. Mooie herinneringen kunnen steun brengen en troost geven in deze moeilijke periode. De collega’s bij Food Security delen in jullie verdriet en bieden hun oprechte steun aan. Onze oprechte deelneming en we zijn in gedachten bij jullie.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.