Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie mama.
  Veel sterkte.

  Haar voetverzorgster.

 2. Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van van jullie mama .
  Veel sterkte.

  Je voetverzorgster Marie-Paule.

 3. Beste familieleden van Marie,
  Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marie. Jullie zullen je moeder, grootmoeder ongetwijfeld missen, ook al was ze nog zo oud, want zij was een zeer fijne dame met wie je nog zinnige gesprekken kon hebben en ze stond zeer positief in het leven. Wij leerden haar kennen op de feestjes van Samana Gooik en hadden telkens weer aangename momenten met haar. We wensen jullie veel sterkte en vooral ook heel veel mooie herinneringen aan deze fijne dame.
  Jo en Annita Baert-Claes (voorzitter Samana Gooik)

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.