Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Emilia, familie en vrienden van Daniël, hierbij wil ik in naam van de Willy Naessens Food Group onze oprecht medeleven betuigen bij het overlijden van de geliefde Daniël.
  Veel sterkte in deze moeilijke dagen.

 2. Oprechte deelneming in het verdriet met het plotse heengaan van Daniël.
  Onlangs nog gesproken bij het afscheid van zijn kozijn in februari en vorig jaar eveneens. ; ik kan het bijna niet geloven.
  Veel sterkte aan partner en de ganse familie bij het gemis dat eraan komt.
  Cecile Haegeman
  Landskouter
  Nicht langs de zijde van de familie Verbeken

 3. Wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Martine Goossens, collega van Bie

 4. Emilia en familie, in naam van Gilasur verzekeringen en mezelf ons oprecht medeleven met het plotse overlijden van Daniël, koester de mooie momenten die jullie samen beleefden
  Wim Symons

 5. Béné, Rutger, César en Gustave. Onze oprechte deelneming met het plotse heengaan van Pa, Opa.
  Veel sterkte en mogen de mooie herinneringen een troost bieden in deze donkere dagen.
  Familie Vandenplas

 6. Het is met diepe droefheid dat ik mijn medeleven wil betuigen bij het verlies van uw dierbare. Onze gedachten en gebeden zijn bij u in deze moeilijke tijd. Wij wensen u allen veel sterkte en steun in de komende periode en hopen dat de herinneringen aan Daniël u zullen troosten en inspireren.

 7. Het is met diepe droefheid dat ik mijn medeleven wil betuigen bij het verlies van uw dierbare. Onze gedachten en gebeden zijn bij u in deze moeilijke tijd. Wij wensen u allen veel sterkte en steun in de komende periode en hopen dat de herinneringen aan Danië u zullen troosten en inspireren.

 8. Onze oprechte deelneming bij het plotse overlijden van Daniël.
  Ik zal me Daniël herinneren als een goedlachse, correcte , en ook wel eens lawaaierige ex-collega. Toch wel wat geschrokken van dit plotse overlijden, zoals we ook wel eens konden schrikken als hij onze bureau binnenkwam. Zo is en was Daniël zeker. Maar goeie herinneringen.

  Patrick

 9. Bénédicte, Rutger,
  César en Gustave,

  Innige deelneming en immens veel sterkte bij dit plotse overlijden. Hopelijk vinden jullie troost in de mooie herinneringen aan jullie papa en opa.

  Wouter, Ariadne
  Maxence, Amaury en Alixe

 10. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 11. Dag Evelyn en Benedicte en familie,
  t Was bijna met ongeloof dat ik het overlijden vernam van jullie papa. Ik kende hem al zolang en een guirlande aan mooie herinneringen zullen voor altijd blijven!! Dit plotse afscheid doet ons beseffen hoe broos het leven is!!!! Ik wens jullie samen met jullie geliefden de nodige tijd om te rouwen. En weet, ik vergeet hem nooit!!!! Juffr Thérèse De Roeve-Gabriel

 12. Nieuws die ons allen hard heeft geraakt.
  Heel veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit verlies…

 13. Onze oprechte deelneming met het verlies van Daniël. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte toe.

  Andy en familie

 14. Aan de familie van Daniël mijn oprechte deelneming om dit veel te vroege overlijden. Ik wens allen heel veel moed en sterkte om verder het leven aan te kunnen.

 15. Innige deelneming in de diepe rouw die jullie komt te treffen.
  Moge alle mooie momenten met Daniël, jullie een troost zijn in deze droevige dagen.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.