Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze innige deelneming
  ???? veel sterkte in deze moeilijke periode…
  Jo D’Hauwer & Petra Geeroms, remko&anouk

 2. Aan de familie en vrienden, oprechte deelneming in de rouw die U treft bij het heengaan van Alex, veel sterkte en moed.
  Vanwege Danny Van Laethem en mijn vrouw Weronika, toch goeie kennissen van den Alex, met mooie en vriendelijke herinneringen.
  In gedachten blijft hij toch bij ons.
  Gecondoleerd, Weronika en Danny

 3. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 4. Mijn oprechte deelneming.
  Veel sterkte aan de familie

  Claire

 5. Hoe is,t mogelijk ! Je zag er de laatste tijd zo goed uit ! Altijd optimist en vrolijk content.! Je kwam graag naar JazzMADD Aalst om mij te plezieren? Of omdat je het goed vond ! We verjaren op dezelfde dag met een jaartje verschil ! Waarom …waarom …sprak je niet ?….
  Kreeg het pijnlijke nieuws te horen tijdens bigband concert 9600 bij de Phil
  …kippenvel en een mokerslag in mijn gezicht ….ik zocht op fb op het internet naar gegevens …maar vind ze pas vandaag …2 dagen na je begrafenis!
  Sorry …zo Sorry dat ik er niet was !!
  In mijn armen ! ….

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.