Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming bij dit verlies. Hou vast aan de mooie herinneringen die kunnen de pijn wat verzachten. Sterkte. Hans en Karin

 2. Onze oprechte deelneming bij dit verlies. Hou vast aan de mooie herinneringen die kunnen de pijn wat verzachten. Sterkte. Hans en Karin.

 3. Onze oprechte deelneming bij het heengaan van jullie mama, oma
  veel sterkte
  Het rouwbericht was héél ontroerend ❤️

 4. Dag Nadine, Rik en familie,
  Onze oprechte deelneming,
  Bij het zien van de mooie foto van jouw mama werd ik terug gesmeten in de tijd van mijn talrijke bezoekjes bij jullie thuis en jouw mama die steeds met een lieve lach aanwezig was. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen kennen en zal het beeld van haar koesteren. Veel sterkte en moed.

  Mich en guy

 5. Heel veel sterkte bij het overlijden van jullie mama, oma.
  Ik herinner me haar als een zeer lieve en warme vrouw.

 6. Beste familie,

  We bieden jullie onze oprechtste deelneming aan en wensen jullie heel veel sterkte in de rouw die u treft! Bewaar de vele mooie herinneringen diep in jullie hart en laat ze jullie verdriet helpen verlichten.

  Heel erg getroffen door het bijzondere emotionele rouwbericht met heel mooie foto van ‘tante Denise’ worden we er ons steeds meer van bewust dat onze wegen zich al veel te lang niet meer kruisen.
  Hopelijk biedt ‘de toekomst’ andere perspectieven!

  Chris en Ria Reyné – Vande Gehuchte
  Simon en Elena Reyné- Van Kwikelberge

 7. Dag Hilde, Nadine en Johan en fam.
  Onze innige deelneming bij het overlijden van tante Denise.
  Het Monument uit onze familie heeft het begeven. Hopelijk heeft ze nog kunnen genieten van de laatste momenten uit haar lang en rijikgevuld leven samen met haar kinderen
  Mooie herinneringen blijven als we kwamen nieuwjaren in Ninove of als we kwamen logeren en de reis naar Lourdes die nog soms besproken wordt.
  Wij wensen jullie vele handen die jullie verdriet helpen dragen. ( mooie foto met nog altijd die lieve zachte blik)
  Jo, Margaret, Antje en Sil Glorieus – Ghyselinck

 8. Onze oprechte Christelijke deelneming bij het overlijden van jullie geliefde mama, oma. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke, donkere tijd. Mogen de mooie herinneringen een zeer grote steun zijn voor jullie!
  Jo en Hilde De Roeck- De Brabanter

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.