Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Ik ben er mama’tje, voor altijd. Het is zwaar geweest, maar we hebben zo’n mooie momenten gehad. Die gaan we samen koesteren. Ik mis je, iedere seconde. Je bent een koppig dametje, hou je maar in daar boven hé. Ik hoop dat je je bij Mamy bent. Neem jouw sigaretje en je Duveltje, ik gun het jou zo hard. Nu mag je rusten. Ik ga niet in de verleden tijd praten, je bent er nog, je bent niet dood. Ik ben blij dat ik bij je was, dat moment koester ik. Wat heb je mij toch aangedaan mama’tje, ik neem het jou niet kwalijk. We waren samen, dat is belangrijk. Jouw kracht was op, het is genoeg geweest. We zijn nog altijd samen, voor altijd. Zorg maar voor een glaasje wijn als ik kom hé. Dag Mama’tje.

 2. Mijn innige deelneming. Veel sterkte Pascale.

 3. Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie Mama , onze ex-collega bij Teledienst.

 4. Oprechte deelneming Boudewijn kok teledienst.

 5. Innige deelneming Pascale voor u en uw familie , veel sterkte . Katleen

 6. Gecondoleerd Pascale, Ingemar en Sil met dit grote verlies.
  Lut

 7. Innige deelneming en veel sterkte gewenst aan de familie

 8. Ik wens je veel sterkte met dit grote verlies

 9. Innige deelneming en veel sterkte aan Pascal en familie.

 10. Innige deelneming veel moed en sterkte aan Pascal en familie.

 11. Onze oprechte deelneming aan de fam.
  Andre en Lisette vrijw. teledienst Koken

 12. Mijn oprechte deelneming. Wij hebben elkaar vele jaren gekend via teledienst.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.