Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming bij dit groot verlies en veel sterkte aan de familie

 2. Onze oprechte deelneming, veel sterkte aan jullie allen.

 3. Onze oprechte deelneming , veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Denise Bogaert -Houtman en kinderen

 4. Innige deelneming met het verlies van Eliane!

 5. Innige deelneming , veel strekte aan de familie bij het verwerken van dit groot verlies

 6. Onze Oprechte Deelneming bij het heengaan van jullie geliefde moeder, schoonmoeder, oma.
  Sterkte in deze moeilijke tijden.
  Jos en Viviane Van Weyenberghe – Versele

 7. Beste familie
  Eliane en mijn moeder waren niet alleen nichten, het waren ook vriendinnen. Bovendien was mijn grootmoeder de doopmeter van Eliane. Omdat het, ook door corona, moeilijk was om bij elkaar langs te gaan, probeerde ik regelmatig telefonisch contact te houden. Ik had Eliane op 15 augustus nog aan de lijn gehad toen ze me belde voor mijn moeder haar verjaardag. Zo was Eliane: hoewel ze zelf met heel wat lichamelijke ongemakken kampte, dacht ze toch aan een ander. Ze was bezorgd om mijn moeder en om haar broer. Ik hoorde dat ze ook bijzonder dankbaar was voor de hulp die ze van jullie, haar kinderen en kleinkinderen, kreeg en hoe trots ze was op haar achterkleinkinderen. Ik weet zeker dat Eliane voor altijd zal voortleven in de herinneringen van allen die haar lief hadden.
  Mijn oprechte deelneming en veel sterkte
  Ann Marie De Cubber (dochter van Jeannine De Meu)
  Alsook de oprechte deelneming van mijn tante, Jacqueline De Meu.

 8. Innige deelneeming Conny en Geert en veel sterkte, ook voor de familie.

 9. Onze oprechte deelneming.

 10. Voorgoed uit deze wereld maar voor altijd in jullie hart ! Onze oprechte deelneming. Sterkte aan iedereen.

 11. Oprechte deelneming en heel veel sterkte! Eliane was een lieve dame , ik zal ze missen …
  Danny & Tonia
  De Jonge- Soetaert

 12. Mijn oprechte deelneming met overlijden van uw mama

 13. Een dierbare verliezen is als een stukje van jezelf verliezen. Je voelt de leegte in Je hart, verdriet en heel veel pijn. Maar laat troostende woorden als een arm om je schouder zijn. Veel sterkte en oprechte woorden van medeleven in deze moeilijke tijd
  Fam. Heyse Marc Coignau Josiane

 14. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.