Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Innige deelneming en veel sterkte aan de familie!
    Anja, Serge en de kinderen

  2. Oprechte deelneming.

  3. Gisteren, een maand geleden, nam jullie dierbare Moeder, met hoofdletter uit dankbaarheid, afscheid van dit aardse leven. Emma ging heen zoals het goed was voor haar en voor jullie, zo voel ik het aan. Afscheid nemen voor jullie duurt nog een hele tijd, niet gehaast, langzaam, alles op zijn tijd. Vader is er nog, hem nabij zijn met zorg en aandacht, onderweg naar een nieuw evenwicht, voor elkeen.

    Springen jullie graag eens binnen deze zomer, gewoon doen, je vindt ons wel thuis.

    Met genegen medeleven.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.