Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Aan Rudy en kinderen, onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie moeder en grootmoeder. Koester de mooie herinneringen aan haar. Veel sterkte.

 2. Mijn oprechte deelneming Rudy, jouw moeder was een lieve, zachte vrouw .

 3. Innige deelneming en veel sterkte.

 4. Rudy en familie,
  Heel veel sterkte bij het overlijden van je moeder, ik zal haar altijd blijven herinneren toen ze met mijn moeder mee ging om te koken. Een lieve vriendelijke vrouw
  Heel veel sterkte en onthouden ze we het zeker doen
  Anita De Decker en familie Vanessa Debbaut

 5. Innige deelneming en sterkte

 6. Onze oprechte deelneming
  Erwin,Marleen,Linsey,Melissa,Jolien C, Jolien B, Isaline, Branko

 7. Mijn oprechte deelneming en sterkte gewenst aan de hele familie

 8. Veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Iemand moeten missen komt altijd te vroeg, maar er is niets dat voorgoed verdwijnt zolang men de herinnering maar bewaard.
  In deze zware tijden wil ik jullie langs deze weg mijn medeleven betuigen.
  Carla, verpleegkundige i-mens

 9. Pas vandaag verneem ik het overlijden van Adrienne. Ik heb van jongsaf aan altijd een heel fijne band gehad met Adrienne en was altijd blij haar nog eens te ontmoeten. Ze was een ongeloofijk lieve en hartelijke vrouw …. mijn oprechte deelneming aan de familie. Jammer dat ik haar uitvaartdienst gemist heb … precies op mijn verjaardag 3 mei.
  Zij zou me dan al 82 jaar gekend hebben en ik haar slechts enkele jaren minder. Ik denk met veel goede herinneringen aan haar terug.

 10. Onze oprechte deelneming aan de ganse familie. Het nieuws van het overlijden van Adrienne bereikte ons pas vandaag , ,wij zouden haar anders zeker een laatste groet gebracht hebben . RIP
  Nicole en François Adriaens

 11. Met oprechte deelneming veel sterkte Jeanine en Willy de coiffeur

 12. Mijn innige deelneming , wat vind ik het erg dat ik het afscheid van Adrienne niet heb kunnen meemaken en niet wist.
  Heel veel sterkte voor de familie.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.