Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Mijn oprechte deelneming met het overlijden van Betty.

 2. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Bette, steun elkaar, onthoud de goeie dingen
  Etienne en Denise Van Herzele Van Droogenbroeck
  Hunselstraat 17
  1760 Roosdaal
  Oude buren kloosterstraat Outer

 3. Innige Deelneming bij het overlijden van Betty als oud leerling wens ik de familie veel sterkte toe Temmerman Carine

 4. Onze christelijke deelneming voor Joachim en familie alsook voor Marie-Rose en familie. Graag waren we erbij geweest om met jullie te bidden voor Betty en Luk. Onverwachte familieomstandigheden hebben ons dit echter belet. Veel sterkte en moed. Niemand ziet graag een moeder of zus heengaan. Het blijft hoe dan ook een stuk van ons leven..

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.