Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Mijn oprecht medeleven, ook in naam van Lucile Geys die in haar een vriedin had gevonden in Klateringen…
    Denise had nog een cava-ken tegoed, maar helaas… voor je ‘t weet…
    Sterkte aan de familie.

  2. Beste Werner en Peter,
    Ik verneem nu pas dat Denise is overleden. Het doet me stilstaan en mijmeren over alle uren die mijn moeder en ik bij haar hebben gesleten. In de Nieuwstraat in Meerbeke, in de winkel in Ninove…. Veel “geklapt” en veel gelachen. Ze noemde mij altijd “mijn vraaken”. Ik wens jullie even mooie herinneringen aan haar als die van mij…. Ze was een geweldige vrouw. Marika Roobaert

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.