Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste Celestine, ik kende Jeannot ( hem altijd zo gekend ) reeds van in de lagere school te Strijland, hij was steeds een voorbeeld leerling, zo heb ik hem altijd gekend als een vriendelijke en beleefde man. Ons oprecht medeleven bij het overlijden van zo een bijzonder persoon. Nog heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
  .

 2. Lieve Celestine,
  Beste Ives, Sharon en Tifanny,

  Jean-Marie heeft altijd een speciale plaats gehad in mijn hart. Hij was dé voorbeeld collega waar je als jonge collega naar opkeek. Het ging zo heel natuurlijk bij hem, het was steeds fijn samenwerken en hij zorgde dat ‘de vriendenkring’ echt die naam waardig was. Met af en toe een taart van Celestine en zijn verbindende inbreng was de sfeer altijd opperbest ondanks de moeilijke klippen die we samen moesten nemen. Maar misschien net daarom was het zo fijn te kunnen rekenen op onze kapitein, onze voorzitter Jean-Marie. Lang na zijn afscheid als leerkracht bleef het steeds aangenaam met hem praten over de dingen die hem zo nauw aan het hart lagen… Samen met zijn geliefden op reis gaan, zijn tuin, het voetbal met Ives…
  Veel sterkte bij dit veel te vroege afscheid, we koesteren met z’n allen samen de heel mooie herinneringen aan een groot mens, bedankt Jean-Marie!

 3. Beste Celestine, Ives, Sharon en Tiffany,

  Innige deelneming bij dit overlijden van uw echtgenoot, papa en pepe
  Koester de mooie herinneringen.
  Veel sterkte!

  Wilfried en Sonia

 4. Beste Celestine

  Via Ghislain Vrydag heb ik het overlijden van Jean- Marie vernomen en het heeft me echt geraakt. Jean-Marie was steeds een heel fijne collega en een prachtig mens. De laatste jaren hadden we geen contact meer maar als ik in Denderwindeke passeerde met de auto dacht ik steeds aan jullie. Veel moed en dikke knuffel.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.