Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Innige deelneming aan familie en vrienden, veel sterkte.

 2. Onze oprechte deelneming en veel sterkte!!

 3. Oprechte deelneming aan gans de familie
  Freddy Vernaillen

 4. Mijn oprechte deelneming,bij het overlijden van oud collega , Johan.

  Veel sterkte aan de echtgenote ,kinderen en de ganse familie.

 5. Mijn innige deelneming aan de familie en vooral aan mijn collega Carine, veel sterkte.

 6. Onze oprechte deelneming. Veel sterkte.

  Andy en Christel Heyman-Van Laeren

 7. Innige deelneming.
  Fam.Matte-DeBrabanter

 8. Ik zat met Johan in het tweede middelbaar van het Atheneum in Ninove in ’73. We waren de schrik van veel leraars. Er viel met hem altijd wel te lachen, het was een mooie tijd. Nadien zijn we mekaar grotendeels uit het oog verloren, maar af en toe zag ik hem nog eens bij het kaatsen. Als ik de foto nu bekijk denk ik: nauwelijks veranderd. Mijn medeleven aan zijn echtgenote, kinderen en kleinkind, en aan de familie en vrienden.

 9. Mijn oprechte deelneming en veel sterkte.

 10. Onze oprechte deelneming

 11. Sterkte in deze droevige tijden

 12. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 13. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.