Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze deelneming bij het overlijden van jullie moeder en grootmoeder.
  Veel sterkte.

 2. Mijn oprechte deelneming met het overlijden van jullie moeder/schoonmoeder

 3. Lieve Caroline, Ingrid en Mieke, mijn oprechte deelneming. Uw moeder was een sterke, zorgzame vrouw die aandacht had voor de pijn en het verdriet van anderen. Ze had zelf ervaren wat het was je echtgenoot stilaan te zien wegzinken in een niet nader te omschrijven vriendelijke rust die weinig of geen echte communicatie meer mogelijk maakte. Toch had ze nood aan contact en spreken over wat er echt toe doet.
  Wij hadden regematig dan ook ‘echte’ gesprekken waar we wederzijds, denk ik toch, veel aan hadden. Haar bezorgdheid, haar liefde en dankbaarheid ging eerst en vooral naar jullie, naar jullie kinderen, jullie gezinnen. Ze was blij dat alles zo ‘goed ging’ of tenminste dat alles ‘de goede weg op ging.’.
  Ik kon, er, spijtig genoeg, niet bij zijn op de uitvaart omdat ik een langgeplande scan had in het UZ en onmogelijk op tijd daar kon geraken, maar in gedachte was ik er bij en zij is er ook nog vaak…
  Lieve groetjes, Josée

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.