Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Innige deelneming en veel sterkte aan de familie

 2. Oprechte deelneming in je droefheid bij het heengaan van je dierbare echtgenote. Veel sterkte Ronny.

 3. Dag Ronny, Rob, Leen en familie,

  Het was met ongeloof dat ik de enveloppe vorige week vrijdagavond open deed. Ik was compleet verrast. Het was alweer een hele tijd geleden dat we elkaar gezien of gehoord hadden maar ik zal me Myriam steeds herinneren als iemand met veel pit, een eigen mening en boordevol energie. De goeie woorden om jullie te troosten vind ik niet direct maar ik wens jullie allemaal veel sterkte toe.

  Slaap zacht, Myriam.

  Warme groeten,

  Krist, Hilde, Robin, Linde en Rune

 4. Innige deelneming , bij het verlies van jullie moeder en oma.

 5. Clairette & Jacques bieden u onze oprechte en christelijke deelneming aan, in de rouw die de familie zwaar treft bij het overlijden van je echtgenote & moeder Myriam.
  Wij wensen jullie veel sterkte toe om deze zware beproeving te verwerken

 6. Lieve Ronny, Rob & Anne, Leen & Johan, kleinkinderen van Myriam.
  De vele voorgaande rouwbetuigingen zijn zo mooi om te lezen en schetsen, als je ze samenvat, wie Myriam was. Een toffe leerkracht, een klassevolle vrouw, enz…
  Wij herinneren ons Myriam vooral als iemand met een grote portie humor, niet verlegen voor een grapje maar bovenal een liefdevolle vrouw voor Ronny, een topmama voor Leen en Rob en een zorgzame oma voor al haar kleinkinderen.
  Woorden schieten natuurlijk tekort om jullie troost te bieden. Alleen de tijd en de ongetwijfeld vele mooie herinneringen zullen de pijn die jullie nu voelen kunnen verzachten.
  Onze deur staat alvast voor ieder van jullie open!
  Heel veel sterkte aan jullie allemaal.
  Warme knuffel…
  Yves & Saskia
  Pieter-Jan, Lieselot & Roos

 7. Beste Ronny en kinderen,

  We vernemen tot onze grote verbazing dat jullie echtgenote/mama Myriam overleden is en bieden jullie onze oprechte deelneming aan in het grote leed dat jullie hierbij treft. Veel sterkte gewenst! We zullen ons Myriam altijd blijven herinneren als een vriendelijk en goedlachs persoon in wiens gezelschap het voor ons steeds aangenaam vertoeven was.

  Paulette en Karel Luysterman – Van der Kelen

 8. Veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Iemand moeten missen komt altijd te vroeg, maar er is niets dat voorgoed verdwijnt zolang men de herinnering maar bewaart.
  In deze zware tijden willen mijn team verpleegkundigen sector Ninove-Geraardsbergen en ik jullie langs deze weg ons medeleven betuigen.
  Carla, verpleegkundige i-mens

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.