Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze innige deelneming. We wensen jullie veel moed en sterkte in deze moeilijke periode bij het verwerken van dit grote verlies. Miguel Natacha en Arne

 2. Heel,veel sterkte in deze moeilijke periode! Sluit mooie herinneringen in jullie hart , koester ze en laat ze nooit meer los! Onze oprechte deelneming!

 3. Heel veel sterkte! Dikke knuffel vanwege Céline, Stijn & Maurice

 4. Wij wensen je heel veel sterkte met het verlies van je mama Chantal, koester alle mooie herinneringen aan haar en met haar, nogmaals veel moed in deze moeilijke tijden.
  Onze oprechte deelneming aan jullie allen
  Pascal & Nina en Yade

 5. Innige deelneming met het verlies van jullie mama, koester de toffe herinneringen
  Peter en Dorothy

 6. Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn. Wees getroost door de vele mooie herinneringen aan je mama, oma die jullie zullen bewaren en koesteren in je hart.
  Onze oprechte deelneming in dit immense verdriet.
  Guy en Conny

 7. Met een diepe zucht maar met een gevuld hart van mooie herinneringen aan de lieve zachtaardige dame die je mama was, wens ik jou Chantal en familie mijn diepste medeleven aan.
  Het was een eer voor haar te mogen zorgen hebben.

  Rust zacht lieve Lucrèce, waak over kleine Axelle en je geliefden en doe de groeten aan mijne vriend Cyriel.

  Liefs
  Kristine, zorgkundige

 8. Kathleen en ik bieden jullie allen onze oprechte deelneming aan bij het heengaan van je moeder/grootmoeder. We beseffen al te goed dat een afscheid in deze tijden nog een extra beproeving betekent, en we wensen jullie veel sterkte om dit verlies te verwerken.

  Roelof en Kathleen Van der Hauwaert-Eeckhout

 9. innige deelneming vandaag pas verneem ik het overlijden van uw moeder ik was er kapot van guido lepage vrijwilliger mis haar

 10. Onze innige deelneming en sterkte aan de familie. Wij hebben nu pas het overlijden vernomen van uw moeder. Zij is altijd een zeer sympathieke buurvrouw geweest en blijft voor altijd in ons hart.

 11. Beste Chantal en familie
  Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw lieve mama.
  Ik heb ze gekend als een sterke vrouw, haar grote verdriet droeg ze heel waardevol , voor altijd moeder van drie prachtkinderen .
  Koester de mooie herinneringen en bewaar ze voor altijd in jullie hart.
  Veel sterkte.
  Caroline Paeleman

 12. Innige deelneming voor jullie lieve moeder
  Rita, verpleegkundige kartuizerhof

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.