Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Gecondoleerd met dit grote verlies. Willem is iemand die ik mij altijd zal blijven herinneren als een sterke en inspirerende persoon. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Vanwege collega Patrick De Wandel

 2. Veel sterkte in deze moeilijke tijd

 3. Onze innige deelneming. Koester de mooie herinneringen.
  Veel sterkte gewenst voor vandaag, morgen en alle dagen van gemis.
  Rudy en Annick De Plus-Bourgeois

 4. Beste Martine,

  Mijn innige deelneming bij het overlijden van Willem. Ik wens jou en jouw famillie heel veel sterkte toe.
  een ex collega,

  Martine D’hauwer

 5. Onze deelneming in uw verdriet bij het veel te vroeg heengaan van mijn collega en treincompagnon Willem. Marc & Myriam Michiels-De Ryck

 6. We leven met jullie mee in deze moeilijke tijd. Innige deelneming bij het overlijden van Willem. Veel sterkte gewenst.

  Liesbet Goubert (nicht van Willem) en familie

 7. Een goed mens, veel te vroeg van ons heen gegaan. Veel sterkte aan Martine en de geliefden van Willem.

 8. Innige deelneming en veel sterkte aan de familie van Willem.
  Henri Spider & Magda

 9. Mijn oprechte deelneming met het veel te vroege overlijden van Willem.
  Nog heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Koester de mooie herinneringen.

 10. veel sterkte gewenst aan heel de familie
  Carine en Fernand

 11. Toevallig vandaag, alles in vertraging gegaan dr Corona, dacht ik eens terug aan onze leuke samenwerking bij Infrabel. Ik zocht online gegevens om eens berichtje te sturen en eens bij te praten. Dan vond ik dit…. Ik ben ferm geschrokken en geshockeerd. RIP Willem en sterkte aan de familie in deze moeilijke tijden!!

 12. Oprechte deelneming, sterkte aan de familie. Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn dierbare collega Willem. Veel te vroeg vertrokken. RIP Willem.

 13. Aan de familie, veel sterkte in deze moeilijke dagen, bij het overlijden van jullie dierbare.

  Vanwege Johan De Zutter , ex-collega van Willem.

 14. Met oprechte deelneming ,veel sterkte aan de familie .

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.