Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming aan de familie. Zo onverwachts. Sterkte
  Bart De Spiegeleer en mama Christine- Beau Rival

 2. Geert en Patrick, mijn oprechte deelneming.
  Mijn herinnering aan jullie gaat terug tot in mijn kindertijd. Mijn grootouders waren de naaste buren van jullie tante ‘Mathilleken’. Jullie kwamen er regelmatig over de vloer. Het was een fijne tijd. Eric was de enige die ik nog zag, bij elke korte ontmoeting was zij het gespreksonderwerp. Het zal raar zijn hem niet meer in het straatbeeld te zien.
  Heel veel sterkte.

 3. Onze deelneming aan de familie.
  Vanwege Van Bulck Eliane, weduwe van Buyze Donald en dochter Sabrina.

 4. Beste Patrick en Geert,
  Bart… man toch.. wat een kleurrijk figuur, ‘kleurrijk’ zoals ‘kleur geven aan mensen’. Stevig in zijn overtuiging en terecht. Als artiest ben ik fier dat hij de kar trok voor zoveel jaren.. steeds blijven geloven in. De paar jaar die ik presenteerde op RAdio Del Sol zijn de basis geweest voor mij om te geloven in mezelf en de stap als zelfstandig presentator en later als cabaretier. “Ah.. ‘Greute zanger’.. ” zei hij steeds toen hij me zag. 🙂 Typisch fijne manier. Toen ik later in de rolstoel terecht kwam maar mijn theatervoorstelling boomde, was hij fan op de eerste rij.. Hij laat een grote erfenis achter.. niet financieel..wel voor velen die dankzij hem kansen gekregen hebben.
  Ik zend jullie al mijn kracht en energie beste PAtrick en Geert, en hoop dat het verdriet langzaamaan plaats mag maken voor een grote dankbaarheid.
  Hou vol he..
  Hartelijk en dankbaar.
  Fried

 5. Mijn oprechte deelneming aan Geert en heel de familie! Veel sterkte xxx

 6. Koester de goede herinneringen
  aan een gewaardeerd mens.
  Met innige deelneming

 7. Beste Geert, en familie,

  een verlies is niet in woorden uit te drukken, de tijd zal het verdriet verzachten, ..
  Heel veel sterkte in deze droevige tijd,
  Mijn oprecht medeleven,

  Christel Vandevelde

 8. Beste familie van Eric,

  Met Erics overlijden verdwijnt iemand die kleur gaf aan de Geraardsbergsestraat uit het straatbeeld. Hij wist steeds wat er gebeurde in de buurt en heeft ons regelmatig geholpen door zijn info.

  Ik voelde zijn grote dankbaarheid als ik een klusje of een boodschap voor hem deed. Blij dat ik op die manier iets kleins voor hem kon betekenen.

  Ik zal hem nooit vergeten.

  Sterkte met jullie verlies.

  Michaël

 9. Veel sterkte aan de familie.

  Bart. Eric. Onze vriend van weleer bij Radii Del Sol voorheen El Pirato en later ook Rds ons schip heeft zijn kapitein en piraat moeten afstaan. Bedankt je ooit te leren kennen, wie je was, wat je deed en wat je betekende. ‘Ochtendgloren zal nooit meer hetzelfde zijn.

  Johan S. alias Johan De Jaeger

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.