Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Innige deelneming aan de familie.

 2. Beste Bea, Joost, Gert en Ella, partners en kinderen,

  Innige deelneming bij het overlijden van jullie geliefde echtgenoot, vader en grootvader.
  Het viel ons op dat Urbain de laatste paar jaar niet meer op school te zien was bij een reünie, kerstfeestje…
  Hij was een graag geziene en bekende gast op het college, ook bij de jongere personeelsleden.
  Linda en ik hebben hem jaren gekend als (onze) leraar en collega en hebben heel veel aan hem gehad.
  Wij zullen zijn enthousiasme en toegewijdheid die we elke keer tijdens zijn bezoekjes mochten ervaren, enorm missen.

 3. Oprechte deelneming, veel sterkte in deze moeilijke tijd !

 4. Beste Ella en Joost,
  Welk droevig nieuws.Wat de afkomst van de collega’s betrof had je op Lutgardis een groep die meer kwam uit de richting ten oosten van Brussel (Hoeilaert, Overijse, Groot- Leuven, ….
  Je had dan weer een groep ten Noorden en ten Westen van Brussel oa. Gies, jullie papa,Danielle Buys (Merchtem), Marleen Roelandt, Remi Pas, Etienne Van Uytfanghe, , Johan Vermeir, ikzelf Bob Van Mulders (Ternat)..Leuke tijden beleefd,.Maag het een troost wezen dat papa en mama nu ergens samen zullen verenigd zijn. Veel moed en sterkte.

 5. Urbain, dra zien we elkaar weer.
  Sterkte aan je familie.
  William en Elianne Coppens-Caeyman,

 6. Innige deelneming in deze moeilijke donkere tijden, voor familie en vrienden.
  Fam. Haselbauwer – Van Cotthem

 7. Beste familie
  Wat een verschrikkelijk nieuws moeten jullie vernemen in zo’n korte tijd. In nog geen twee weken verliezen jullie zowel jullie vader als moeder. Dit is gewoon onwaarschijnlijk en intriest. Wij willen jullie veel moed sturen en weet dat ze in onze herinnering een belangrijke plaats innemen. Ik heb jullie vader gekend als een gedreven collega Latijn, Nederlands en geschiedenis. Hij was letterlijk en figuurlijk een eminence grise. Hij probeerde in zijn leerlingen het beste naar boven te halen, zijn collega’s te steunen. Toen hij voortijdig moest stoppen, kwam hij geregeld op bezoek in de school. Het was moeilijk om die tijd achter hem te laten. We waren altijd heel blij toen we hem zagen op kerstfeestjes en eindejaarsproclamaties of de bbq. We zullen hem missen. Op die feestjes leerden we je ook je mama kennen. Zij had dezelfde passie voor de school als hem. Samen waren ze een prachtig paar. Het verlies is enorm groot, daar zijn geen woorden voor. We wensen jullie allemaal veel sterkte. Danielle Buys

 8. Innige en ontroerde deelneming aan dochter en zoons van Urbain, een goede man, en een hartige collega, met diepe betrokkenheid voor al zijn leerlingen.

 9. Onze innige deelneming en veel sterkte bij dit moeilijke afscheid!

 10. Lieve Bea,mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Urbain,pas nu op de hoogte , jij bent vaak in mijn gedachten,veel sterkte om verder te gaan van Winifriede

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.