Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie dierbare

  2. Innige deelneming bij het overlijden van jullie moeder.
    Veel sterkte aan de familie

  3. Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie moeder
    Eric en sonja de saedeleer impens

  4. Alfons en kinderen, onze innige deelneming bij het heengaan van Adele. Koester de mooie herinneringen. Veel sterkte gewenst voor vandaag, morgen en alle dagen van gemis.( vernam het droevige nieuws deze namiddag van tante Maria).
    Rudy en Annick De Plus-Bourgeois.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.