Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. dhr Jean Van laethem
  Onze oprechte deelneming bij het overlijden aan de familie en in het bijzonder aan Danny en zijn familie.

 2. Onze oprechte deelneming! Jean ‘Lawijt’ zal gemist worden.

 3. Innige deelneming in de diepe rouw die jullie komt te treffen.
  Veel sterkte aan de ganse familie.

 4. Bij het overlijden van Jean bied ik u mijn oprechte deelneming aan. Als kind reed ik ‘s morgens vroeg vaak met hem mee. Hij kwam bij ons de melk ophalen en ik moest de lange weg in het donker niet te voet doen om in de school te geraken. Altijd was er een tussenstop bij zijn ouders. Dit blijft voor mij een mooie herinnering aan hem.
  Moge jullie bij mekaar troost vinden in deze droevige dagen.
  Vanwege
  Monique Walravens

 5. Innige deelneming

 6. Dag Eliane, Sonja, en familie,
  Ik ben Sandra Musch, de kleindochter van Clementine Heremans, en heb zopas zijn overlijden vernomen via mijn mama, die het ook pas vernomen had…
  Ik was er toch even stil van…Ik zal hem blijven herinneren als “Jean Laweit”, die passeerde bij mijn “meterken” Clementine, altijd met zijnen tandenstoker in zijne mond, en altijd plezant, een “groot laweit”… Zo’n mensen vergeet je nooit! Dat zijn toch mooie herinneringen, vergeet ik nooit! Ne schonen tijd in Kester!
  Heel veel sterkte aan de ganse familie, nu in deze periode en later op moeilijke momenten in het leven!
  Fam. FAVYTS – MUSCH
  Geert, Sandra en Dries
  Broekstraat 13, 9500 Geraardsbergen

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.