Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Mijn Oprechte Deelneming aan Henri, kinderen,kleinkinderen familie en vrienden voor het heengaan van mijn liefste en beste vriendin Lieve.

 2. Innige deelneming – Veel sterkte is deze moeilijke tijden.

 3. Graag betuig ik onze deelneming vanwege Julie, Thomas, Marie en ikzelf. Het is plots als uit de lucht komen gevallen dat onze geliefde Tante Godelieve naar de hemel werd geroepen. Zij was de laatste van het grote gezin in Pamel. De boerderij staat er niet meer en werd onteigend voor de her-aanleg van de steenweg. Onzen ouwen, voor jullie Nonkel Gaston, en Tante Angeline konden het goed vinden met tante Godelieve. Ik wed dat ze daarboven nu met de kaarten aan het spelen zijn. Op hun gemak, neerkijkend naar de kinderen en de kleinkinderen die hen zoveel plezier hebben gegeven.

 4. Beste familie,

  hierbij mijn oprechte deelneming in het heengaan van onze tante Godelieve.
  Zij zal nooit weg zijn maar voor altijd in ons hart en onze herinneringen blijven.
  Zelf denk ik nog veel aan onze reis naar Praag waar we samen zoveel mooie dingen mochten ontdekken en meemaken.
  Ook denk ik graag terug aan de wekelijkse bezoekjes bij de grootouders in Pamel, waar zij steevast met haar gezin aanwezig was. Iedere zondag opnieuw, wat een mooie tijd, wat een mooie herinneringen. Voor altijd gekoesterd.

 5. Oprechte deelneming van je kapster en zoon.

  Je was altijd zo fier als je gecoiffeerd was, Altijd met een lach op je gezicht. Het was altijd aangenaam om naar je verhalen te luisteren.

  We zullen je missen 🙁

 6. Kort na het overlijden van onze oud-Chiroleidster GODELIEVE plaatste ik een rouwbetuiging. Ik vergat vriendelijk te vragen of ik een gedachtenis-prentje kreeg. Indien mogelijk graag op volgend adres: Christiane De Bast, Tenzuivenen 5, 1760 – ROOSDAAL. Met dank bij voorbaat.

 7. onze oprechte deelneming aan Henri, kinderen en kleinkinderen

 8. Beste familie, ik verneem nu pas het heengaan van uw geliefde. Ik mocht haar maar kort kennen, maar mijn bezoekjes voor het in orde brengen van haar voetjes waren steeds plezant. Ik zal onze babbel missen. Het was een supertoffe madam!
  Mijn innige deelneming,

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.