Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Bart en familie, innige deelneming met het verlies van Roger. We gaan hem nooit vergeten. Veel leuke momenten met hem gehad. Het hangertje van Lourdes zal altijd aan mijn sleutel blijven hangen. Veel sterkte vanwege Mario, Carine, Jelle, Lenn en Niel

  2. Innige deelneming met u verlies van Roger. Wij zullen hem missen in het straatbeeld waar hij rustig doorfietste en regelmatig stopte om een babbeltje te slaan met kennissen. Om een handje toe te steken was hij altijd paraat. Rust in vrede Roger

  3. Onze innige deelneming met het overlijden van Roger. Veel sterkte in deze moeilijke periode Emma, Noor en Ann….

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.