Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste Liliane, we vernemen pas vandaag het overlijden van je zoon Jürgen. Onze oprechte deelneming.
  Magda Van Mol
  Filip De Smedt

 2. Onze oprechte deelneming Sp A Ninove

 3. Beste Mevrouw De Weghe, beste Liliane,
  ik begreep na enkele telefoontjes vanuit het ziekenhuis van Aalst dat het niet goed ging met Jurgen, en was hierdoor aangedaan, gezien ik hem al jaren op mijn consultatie volg. Ik herinner mij vooral de twinkeling in zijn ogen als Jurgen over zijn hondje sprak! Veel sterkte in deze moeilijke tijd, houvast aan de mooie herinneringen!
  Dr Sylvie De Raedt

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.