Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. mijn innige deelneming aan de familie van Gilberte : ik zal ze steeds herinneren als een grote dame met een hart van goud !

 2. Onze innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijkecdagen

 3. Beste familie,

  We leven innig met u mee met het heengaan van Gilberte.

 4. Oprechte deelneming. Ik heb haar leren kennen als een lieve, en vastberaden dame. Een gemis nu.

 5. Met oprechte deelneming voor het verlies van jullie dierbare. Veel sterkte aan heel de familie.

 6. Mijn oprecht medeleven bij het overlijden van mevrouw Moons. Zij blijft in mijn gedachten als een zeer fijne, lieve en dankbare dame….
  Sterkte aan de familie. Ze was zeer fier op jullie allemaal. Dank voor de goede zorgen.

  Ingrid Lucas
  Amplifon Hoorcentrum

 7. Innige deelneming bij het overlijden van Gilberte moons

 8. Beste familie,
  Toevallig zie ik dit rouwbericht en vermits ik mooie herinneringen heb aan deze fijne dame wil ik graag mijn deelneming betuigen. Gilberte was ooit een goede vriendin van mijn moeder en bleef altijd zeer vriendelijk naar mij toe, ook al was mijn moeder reeds lang overleden. Herinneringen aan fijne bezoeken bij Jef en Gilberte komen boven. Gastvrije mensen, altijd klaar om anderen goed te ontvangen en te steunen. Oprecht medeleven.
  Annita Claes (en Jo Baert)

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.