Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Ik heb Marie- Thérèse leren kennen als de vriendelijke buurvrouw van mijn ouders en lid van de tachtig-plus club hier in het gebouw ; recent werd ze ook mijn vriendelijke en dappere buurvrouw. Ze maakte indruk door haar positieve uitstraling en alertheid, ik ben blij dat ik haar mocht leren kennen. Sterkte bij dit verlies,

  2. Mijn oprechte deelneming! Veel moed in deze moeilijke periode

  3. Onze oprechte deelneming aan de hele familie.
    Veel sterkte toegewenst.

  4. Oprechte deelneming bij het verlies van jullie moeder , grootmoeder Marie-Thérèse.
    Sterkte samen.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.