Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming.

 2. Onze oprechte deelneming.
  R.Mortier- Everaert

 3. Onze oprechte deelneming.
  Familie Wallez – De Dobbeleer

 4. Aan Myriam, Paul en familie,
  Onze oprechte deelneming !

 5. Onze oprechte deelneming !

 6. Ook onze gemeende blijken van deelneming bij het overlijden van jullie geliefde vader, grootvader en overgrootvader. Wij zullen ons Urbain blijven herinneren als een zeer uitzonderlijk man, een rasverteller, een levensgenieter zoals het hoort, … en ongetwijfeld een goede vader … wij houden mooie herinneringen over aan hem. Jammer dat wij niet konden aanwezig zijn op de begrafenisplechtigheid. Sterkte.

 7. Onze oprechte deelneming Sp A Ninove

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.