Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Liefste Mama,
  Ik kan het nog altijd niet vatten dat je er niet meer bent.
  Ik voel mij zo alleen en verloren.
  Het is zo plots en onverstaanbaar, ik heb er geen woorden voor enkel tranen.
  Ik mis u zo hard mamake elke seconde.
  Ik zie u graag

 2. Hey lieve Alexandra ,
  Ik vind deze zooo erg voor u .
  Ik kan het niet geloven dat ze er niet meer is ,ze spraak altijd over u als ze bij mij was je bent haar alles zo was zoooo fier op u echt !
  Heel veel sterkte !!
  Dikke knuffel

 3. Beste Alexandra

  Mijn oprechte innige deelneming ook al ken ik je niet zo plots je mama verliezen daar zijn geen woorden voor
  Veel sterkte toegewenst

  Christiane

 4. Lieve Alexandra, ik heb zo met jou te doen! Wie had dit nu kunnen verwachten? Inderdaad niet te vatten. De band die jullie hadden was uniek …koester het als een kostbare schat…maar de pijn en het gemis zal blijven! Heel veel liefs en heel veel sterkte en moed toegewenst.Liefs Miche.xxxxx

 5. Allerliefste Martine..
  een fantastische vrouw, liefste mama, de positievste, sterkste, prachtigste, schattigste, aller aller grappigste dame ooit dat ik gekend heb.. ik kan het nog steeds niet vatten dat je er niet meer bent.. Onvoorstelbaar en verschrikkelijk wat Alexandra meemaakt vandaag.. dit is het lot, niemand kan er iets aandoen.. Ik ga mijn best doen om Alexandra te troosten, want jij verdient dat prachtige dame <3 Ik ga mij altijd herinneren hoe je me deed lachen als je me vertelde over uw reizen in Tunesië.. Ik zei nog aan Alexandra dat ze de tofste mama had die ik kende!

  Liefste Alexandra, ik wens u heel veel moed en sterkte toe in deze allermoeilijkste periode van uw leven.. we gaan de mooie momenten koesteren van uw mama, soms gebeuren er dingen die je niet kunt begrijpen, dingen die je machteloos maken.. dat is het lot.. ik wens u heel veel sterkte toe <3

 6. Liefste Alexandra, Christopher
  Toen werd het stil
  Geen hand om in je eigen
  te leggen
  Geen woorden om nog
  te zeggen
  Verdriet slaat z’n armen om
  Je heen.
  Denk aan je mooie momenten
  Van samen ….
  Niet alleen….
  Het is vreemd !
  Weet dat mensen aan je denken.

  Een ogenblik van stilte
  Ze zien je dille verdriet
  Maar willen wat zeggen
  Maar weten de juiste ,
  Woorden niet.
  Maar ….

  In een ogenblik van stilte
  Bij een groot verdriet is het
  Fijn dat men er is
  En hoeven woorden niet

  In een ogenblik van stilte
  Vooral na zo’n plots , groot gemis
  Zegt aanwezigheid voldoende
  Voel je echt wat vriendschap is

  In een ogenblik van stilte
  Wil ik je veel sterkte toe wensen uit mijn diepste van mijn hart , kan dit echter zelf nog niet geloven . Mijn oprechte medeleven voor jullie beiden Alexander en Christopher .

 7. Liefste Martine,

  Het is niet te vatten dat jij er niet meer bent !
  Jou gulle lach en eerlijk en oprechte hart was zo uniek als de liefde voor je dochter.
  Het was een eer jou vriendin te zijn en heb geen woorden voor de leegte die je laat.
  Nederig en stil – k’ mis je Tineke

 8. Nelly en familie we wensen jullie allen veel sterkte in deze moeilijke momenten . Paul en Yvonne

 9. Mes sincères condoléances Alexandra et famille , je vous souhaite plein de courage .

 10. Innige deelneming en veel sterkte in deze diepe rouw aan gans de familie van Regina Boumon Lucienne Verhumst en fam

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.