Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode ! Herinner de mooie momenten.

 2. Vriend Leo ..
  al in het eerste studiejaar zaten we samen … welk een lang traject verbindt ons … en jouw ma was altijd een klasse vrouw … zelfs toen je hier met haar – als negentigjarige – op bezoek kwam … en welk een alertheid … ze corrigeerde zelfs 1 van jouw uitspraken … heel straf … en genieten kon ze toen ook nog
  ik ben er zeker van dat haar overlijden een onaangenaam diep gat slaat in jouw emoties … je ouder(s) verliezen is nooit aangenaam … maar jij had met haar ook een sterke band … haast dagelijks reed je van Mechelen naar Denderwindeke … bewonderenswaardig … maar je deed het voor haar .. en voor jezelf …. jouw ma was voor jou ook een belangrijke mijlpaal … een baken ….
  Leo , ondanks dit onoverkomelijk verlies, hebt je een sliert vrienden die je altijd met open armen zullen ontvangen

  André Baeck en Hilda Van Camp

 3. Beste Leo en familie, verdriet maakt deel uit van dit afscheid maar de herinneringen aan mooie momenten helpen om dit te verwerken. Annie en ikzelf wensen je veel sterkte en bieden jullie ons oprecht medeleven aan.
  Patrick en Annie Bruggeman Vercauteren

 4. Oprechte deelneming bij het overlijden van u moeder. Sterkte!
  Familie Suys-Bické

 5. Beste Leo,

  Ik wens je van harte mijn oprechte deeleneming bij het overlijden van je moeder !

  Luc Van Roey (Activall)

 6. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jeanne. Ik heb vele mooie herinneringen aan baar. Samen met mijn moeder, Alice Abbeloos , kwam ik bij haar op bezoek, samen met nog andere familieleden. Wat kom ze lekkere taarten bakken ! Jeanne was een stijlvolle aangename vrouw. Spijtig dat ik niet aanwezig kon zijn. We zijn pas vandaag uit verlof gekomen. Vele warme groeten van de familie coenegrachts – De Mulder Marleen Galmaarden.

 7. leo, oprechte deelneming en veel sterkte,
  lang hebben we voor jeanne gewerkt.
  veel vriendschap en vreugde hebben we mogen delen.
  grote dankbaarheid was van haar altijd aanwezig.
  ook al verbleef ze een hele tijd in klateringen, toch zijn we haar niet vergeten.

  de verzorgenden en heel de dienst van familiezorg zijn in gedachten bij jou

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.